top of page

Suomen ensimmäiset opiskelijat Lännenratsastuksen erikoistumisopintoihin #LEO2023 on valittu!

Päivitetty: 29. jouluk. 2023

Julkaistu : Rajakorpi Ranch Instagram 22.elokuuta 2023 https://www.instagram.com/p/CwPUCcxoizl/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==IT’S A WRAP! Opiskelija valinnat on nyt tehty ja hakijat ovat saaneet tiedon koulupaikasta @brahe_ruukin_luontojahevoskesk @rajakorpiranch lännenratsastuksenerikoistumisopintoihin.

Koulutus starttaa jo parin viikon sisään ensimmäisellä lähijaksolla Kempeleessä. Reilun vuoden mittainen 60osp koulutus on ensimäinen mahdollisuus opiskella Suomessa lännenratsastusta oikeilla lännenhevosilla perustutkinnon kautta tai erikoistumisopintoina. Opinnot kattavat maastakäsittelyn ideologiaa, etiikkaa, työhevosen kouluttamista karjaa hyödyntäen, lännenratsastuksen perusteisen oppimista ja ohjaamista. Koulutuksessa on mahdollista lähteä kansainvälisille harjoittelujaksoille tutustumaan lajin kulttuuriin sekä perinteisiin. Luvassa on siis kattava klassisen sekä perinteisen lännenratsastuksen kokonaisuus, jossa pääpaino on hevosen ja ihmisen kommunikaatiossa, saumattoman yhteistyön löytämisestä ja turvallisen ohjaamisen mieltämisessä.

Iso kiitos kaikille hakijoille ja pääsykokeeseen osallistuneille!

Suuren hakijamäärän vuoksi kaikki eivät saaneet opiskelupaikkaa tälle vuodelle, mutta muistakaa hakea ensi haussa uudestaan. Kannattaa myös tarttua tilaisuuteen kartuttaa osaamistaan maastakäsittelyn ja lännenratsastuksen lyhyt kursseille (10osp). Lisätietoa löydät Brahen sivuilta https://raahenedu.inschool.fi/browsecourses


20 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page