Tuntikalenteri.

Varaa vakiopaikka itsellesi!

Vakiotunnit ja tunti-info:

Tuntiasiakas sitoutuu tuntipaikkaansa ja on velvollinen ilmoittaamaan viim. klo. 12.00 edellisenä päivänä mikäli estyy tulemasta.

Kolmen peräkkäisen perumisen seurauksena vakiopaikka voidaan antaa jonossa olevalle. Muistathan siis perua ajoissa ja ilmoittaa mahdollisista muutoksista viipymättä omalle opettajallesi.Perumattomasta tunnista veloitetaan (myös irtotunnit) tuntimaksu 38 euroa (yksityistunti 55/60e).

Tuntien koko (Sennut ja junnut) max. 6 ratsukkoa/ryhmä.

Lasten tunnit max. 3 ratsukkoa/ryhmä.

Annan valmennusryhmät määräytyvät tulijoiden mukaan.


Muistathan perua tuntisi viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä!


HUOMAA UUDET TUNTIAJAT JA MUUTOKSET 9/2020

KLO

Ma

TI

KE

TO

PE

LA SU
Ma, ke, pe
aamupäivisin
Kysy ANNAN
YKSITYIS
TUNTEJA

Karjatunnit

Anna/Leenu

Varaa!


Karjatunnit

Anna/Leenu

Varaa!

14-15 KYSY
TUNTEJA
MYÖS VIIKON-
LOPPUISIN!
KYSY
TUNTEJA
MYÖS
VIIKON-
LOPPUISIN
15-16
16-17 Kysy yksäri
Annastiina


Kysy
yksäri
Leenu
Kysy
yksäri
Leenu
17-18

Lapset

Annastiina


Lapset
Annastiina
Kysy
yksäri
Leenu
UUTTA!
Teoriatunti
Leenu18-19 Lapset
Annastiina
Karjatunti
Anna /Leenu

Kysy

yksäri

Annastiina

Junnut
Leenu
Sennut
Leenu


19-20

Opettajien

tunti /

Hevosten läpiratsastus

Karjatunti

Anna/

Leenu

VALMENNUS
RYHMÄ

19-21
Anna

Sennut

Leenu


Kysy

yksäri

Leenu


20-21


Tuntien sisältö:

Lasten ryhmät

Turvallisuudesta tinkimättä!

Lastenryhmä on tarkoitettu aloittavalle ratsastajalle, joka tarvitsee vielä opastusta varustamisessa ja perusasioiden oppimisessa.

Tunnit alkavat yleensä tallista.

Hevosten maailmaan, mielikuvien ja onnistumisen ilon kautta! Meillä lapset on otettu erityisesti huomioon ja tarjoamme tunteja pienryhmissä. Oppiminen käy helposti ja turvallisuudesta tinkimättä. Hevoset ovat valittu huolella ja opetus on tehokasta.

Junnujen valmennusryhmä

Junnut joille länneratsastus on jo tuttua. Kaikki askellajit ja varustaminen onnistuu itsenäisesti.

Aloituspakett sennut ja junnut

Uudet asiakkaat otetaan meille alkeiskurssin kautta/ yksityistuntien kautta mahd. mukaan.

Alkeiskurssi tarjoaa asiakkaalle hyvän ja varman pohjan jatkaa ihanan harrastuksen parissa. Kurssi sopii uudelleen ratsastuksen aloittaneille, lännenratsastuksen alkeiden ja varusteiden oppimiseen ja kertaukseen. Tunnit vaihtelevat tallitunneista-ratsaille, punainen lanka on kuitenkin opettaa asiakas tuntemaan varusteet, hevosen elekieltä, turvallisia tapoja toimia hevosten kanssa ja talliympäristössä. Käydään läpi tallin sääntöjä ja myös omia tavoitteita ja niiden jalalle panoa.

Sennut, alkeet

Alkeistunneilla opetellaan hevosen maailmaa. Tunnit voivat tarvittaessa alkaa myös karsinasta. Tärkeintä on varman ja aukottoman pohjan luominen hevosharrastukselle. Pyyhitään pelot ja jännitykset pois ja autetaan myös mahd. traumojen kanssa (esim. aikaisemmat tippumiset, huonot kokemukset, pelkotilat). Alkeisryhmissä on kiireetön ilmapiiri ja jokainen asiakas on yksilö niin kuin hevonenkin. Pyritään järjestämään asiakkaalle sama hevonen jokaiselle ratsastus kerralle mahd.mukaan. Toivomme sinulta avointa mieltä ja malttia uuden oppimisessa, ajan antamista oppimisen ja oivaltamisen tohinassa. Ymmärrys ja osaaminen karttuu omasta uurastuksesta ja me haluamme olla mukana matkallasi!

Sennut, kaikki askellajit

Ryhmä on ensisijaisesti niille jotka ovat ratsastaneet jo kauemmin ja taitavat jo perusasiat (hoito, varustus, käynti/ravi/laukka). Ryhmän rakenne ja ideologia tukee eritasoisten ratsukoiden olemista samassa ryhmässä tasapainoisesti. Ryhmissä painoitetaan itsenäistä työskentelyä ja annetaan avaimia sen onnistumiseen, follow the feel and enjoy the ride!

Karjankäsittelytunnit

Tunnille tulijan tulee käydä ensin 60min teoria (10e) Varaa aikasi Leenulta!

Yksityistunti 65e 60min

Tuplatunti yksityistuntina 130e

Ryhmätunnit tilauksesta 55e/60min

Vakiotuntilaisille 10e karjankäyttömaksu perushinnan päälle.

Valmennusryhmä

Valmennusryhmässä käydään rauhallisessa tempossa läpi tekniikoita ja lajien sisältöä. Tuntiin kuuluu myös teoriaa tunnin ohessa. Valmennusryhmässä ratsastetaan samaa hevosta ja suunitellaan treeniä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Valmennusryhmään pääset hakemalla: anna.porola@gmail.com


Hevostaitotunnit

Hevostaitoa tarvitset päivittäisissä kohtaamisissa hevosten kanssa. Mitä hevonen ajattelee?Miksi se toimii tietyllä tavalla? Kuinka hevoset eroavat roduiltaan, käyttöominaisuuksiltaan, iältään, koulutustasoltaan jne.? Varusteiden oikeaoppinen käyttö ja niiden tunteminen, kuuluu myös tunteihin, kuten myös lastausoppikin. Tunnit räätälöityy aina ryhmän tarpeista. Hevostaitotunnin voit tilata myös kotiisi, kysy lisää Annalta!

Talutusratsastukset

Kaiken ikäisille ja kokoisille. Talutus kestää noin 30min. Hevoset ovat valittu huolella kantamaan myös perheen pienimpiä länkkäreitä :)

Vakiotuntilaisten itsenäiset ratsastukset

Sovi Annan kanssa erikseen mikäli haluat vuokrata hevosen omaan käyttöön. Vuokraus onnistuu osaaville ja hevostaitoisille asiakkaille.

Yksityistunnit

Sovi haluamasi opettajan kanssa erikseen, mikäli haluat tulla oppimaan tehokkasti! Yksityistunnit voidaan myös räätälöidä tilaus porukoille ja vaikka hevostaito-/liinatyöskentelytunniksi!

Liinatunti

Kesto 30min, tasapainoa, istuntaa, uudet askellajit esim. laukkaharjoittelu. Lapset/aikuiset. Liinatunti on joko maneesissa tai pyöröaitauksessa.

Maastakäsittelytunti

Tutustutaan hevoseen ensin maastakäsin. Sopii kaikille!

Harjoitellaan työstämään hevosta maastakäsin, käydään rauhallisessa rytmissä läpi hevosen käyttäytymistä, aisteja, lihashuoltoa. Millainen on minun turvallinen ja kuuliainen hevonen?


Kurssien-leirien varausmaksut ja info

Varausmaksu peruutus tilanteessa jää palvelun myyjälle. Kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintod. vastaan.

VIIKONLOPUT ON VARATTU KURSSEILLE, LEIREILLE, VALMENNUKSILLE, TAPAHTUMILLE. KYSY MYÖS TARVITTAESSA YKSITYISTUNTEJA!


KYSY ROHKEASTI MYÖS PERUUTUSPAIKOISTA

Opettajien puh. numerot:

Anna Porola p. 040 5712516

Leenu Virpi p. 040 3566889

Annastiina Oinonen p. 050 3099767Meillä hevosten vapaapäivät vaihtelevat käytön mukaan ja
jokainen hevonen saa ainakin yhden vapaapäivän/viikko :)