Jooga & Hevosia

Kehotietoinen minä ratsailla

SOVELTUU MYÖS AMMATILLISTA LISÄKOULUTUSTA HAKEVALLE!

UUDISTUNUT KURSSIKOKONAISUUS OMAN HENKISEN JA FYYSISEN TASAPAINON LÖYTÄMISEEN HEVOSEN RINNALLA.


Mia Ulvila ja Anna Porola veti Suomen ensimäisen joogahevosleirin vuonna 2012 ja tänä kesänä SINÄ pääset mukaan voimaantumaan kanssamme taas!

Mia on Joogakoulu Sanmayan yksi perustajista. Mia ohjaa kundaliini- ja hathajoogaa.
Mian sanoin: Joogapolkuni alkoi 12 vuotta sitten. Koulutuksen joogaan olen saanut Suomen Joogaliiton joogaopettajakoulutuksesta. Ensi keväänä valmistun kundaliinijoogan opettajaksi. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteilijä ja opettaja. Lisäksi minulla on opintoja NLP:stä (NLP-practitioner), psykologiasta, mindfullnessista ja reikistä. Joogan lisäksi ohjaan henkisen kasvun ja hyvinvoinnin ryhmiä, meditaatio- ja hengitysryhmiä sekä teen henkilökohtaisia ohjauksia, joissa yhdistelen eri osaamisalueitani asiakkaan tarpeiden mukaan. Odotan jo innolla yhteisiä kohtaamisiamme <3


Anna on Rajakorpi Ranchin yrittäjä. Annan sanoin: Kutsumus on työhöni selkeä ja intohimoinen. Olen opiskellut ammataitaitoni lukuisten alan huippujen opissa mm. Katja Vanhatalo, Rick LeMay, Buck Brannaman, Jeff Sanders, Rolf Peterka, Ed Dabney, Bruce Ligget. Oppijana jatkan edelleen aktiivisesti omaa matkaani kehittyen tietoisempaan hevostaitoon. Minulla on opintoja myös mindfullnessista, hevosen biomekaaniikasta, hevosen käyttäytyminen ja fysiikka, hevosen mielen ja kehon aukaseminen sekä pilateksesta. Olen aloittanut ratsastuksen 30-vuotta sitten ja sille tielle jäänyt, vailla suunitelma b:tä. Olen sitoutuneesti henkilökohtaisella tiellä, oppia hevosten trauman purkua ja ongelmatilanteiden ratkaisua. Uudelleen kouluttaminen on vahvuuteni ja rakastan varsojen kanssa tekemistä. "Ei ole kevättä ilman varsoja. Eikä pitkän talven lohtua, ilman uuden elämän odotusta". Olen aina ohjattavaani varten ja opastan maailmallisesti sen minkä koen tärkeäksi.


Ajatus HEVOSTAITOJEN & JOOGAN yhdistämisestä lähti molempien opettajien omasta halusta syventää omaa osaamistaan ja tuntea itsensä paremmin. Kehotietoinen minä ratsailla- kokonaisuus sisältää lempeää joogaa, johon sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Meditaativisia ohjattuja hetkiä ja läsnäolo harjoituksia.
Omien estojen tiedostaminen ja niistä irti päästäminen. Hevosen kanssa hetkessä oleminen ja ratsaille viedään matolla saatu oppi. Minun kehokartta? Vapaa, rento, puhdas, uniikki liike.
Avataan auki keho ja mieli kahden ammattilaisen ohjauksessa
oman istumisen, kehon työskentelyn voimavarat ja saat tekniikoita avuksesi korjaantua, rakentua tasapainoisemmaksi.

Millaista on tuntea oma keho?

Millaista on siirtää joogamatolla saatu rauha hevosen kanssa työskentelemiseen?

Mikä minua estää toimimasta?

Kuinka autan itse itseni takaisin läsnäoloon?

Voisinko löytää tekniikan avulla rohkeutta toimia itselleni?

Kuinka hevoseni reagoi minuun?

Tässä vain muutama asia, joita kohti lähdetään avoinna omalle kehitykselle ja muutokselle. Ratsastus tietoisesti ja taidot jotka antavat elämäsi tärkeimmät kokemukset luoda jotain ainutkertaista.


"Ota aikaa itsellesi ja pysähdy kuuntelemaan kehoasi."

Leirin sisältönä on se mitä löydämme yhdessä ihmisistä ja hevosista itsestään. Eli etsimme joogaharjoituksien kautta omia haastavia kohtia kehossa, jotka ovat esteenä rennolle ratsastamiselle ja uuden vastaanottamiselle. Päästetään irti kaikesta ylimääräisestä tekemisestä ja ajatus siitä, että olisi enemmän aikaa vain "olla" hevosen selässä = rento, kehotietoinen, rauhallinen ja johdonmukainen ratsastaja.
Omalla taustalla tai hevosen taustalla ei ole merkitystä, avoin mieli uudelle on ainut asia jonka toivomme löytyvän osallistujilta. Hevosen kanssa harjoitukset tulevat olemaan lännenratsastukseen pohjautuvia.
Päiväaikataulut koostuvat ihmisten tarpeista ja voidaan räätälöidä tilanteiden mukaan.

Tärkeintä on että edetään ihmisten ja hevosten mukaan. Jokainen voi siis huoletta tulla sellaisena kuin on ja jokaisen toiveet huomioidaan sekä jooga osioissa, että ratsastuksissa. (myöskään omalla ratsastuslajilla ei ole väliä)

Lisää infoa tulee Rajakorpi Ranchin FB-sivuille.
Toivotamme jokaisen koko sydämmestä tervetulleeksi antamaan itselleen aikaa ja voimaantumaan kolmen päivän leiriin.

Kutsu meidät kurssittamaan kotitallilesi tai esim. seuran kautta!
Kursseja ja leirejä voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan!

Kysy lisää: annaporola@.com

2018 ENSIMÄINEN LEIRI 3.-5.8
Hinta täydellä ylläpidolla 380e (pe-su).
Aikaisemmilla Mian kursseilla käyneet -30e
Meille pääset junalla ja lentäen, haemme tarvittaessa asemalta sovitusti.
Ole nopea ja varaa paikkasi heti, lähde tutkimusmatkalle omaan kehoosi ja mieleesi ja löydä ratsastuksesta uudenlainen helppous ja voima.
Ilmottaudu mukaan : anna.porola@gmail.com
Ilmottautumisen yhteydessä maksetaan 50e varausmaksu. Loppuosa suoritetaan viim. paikan päällä elokuussa.
Ilmottautuminen on sitovaa ja peruutuksen sattuessa leiristä palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan 50%

img_6964.jpgimg_7672.jpg