Asiakaspalautetta

"Henkisesti voimaannuttava ja eheyttävä sekä ajatuksia ja pohdintaa herättävä kokemus."

"Virkistyspäivä oli tosi mukava. Mukavasti sisällytettiin työyhteisön asioita tallilla oloon ja hevosten kanssa puuhasteluun. Parasta ehkä monen kohdalla itseni lisäksi, oli ehkä omien rajojen ja oisko jopa pelkojen kokeilu ja ylitys. Tosi kiva päivä. Ja hevoset olivat ihania."

"Oli tosi mukava päivä!

Saatiin rauhassa tutustua hevoseen ja vasta sitten kokeiltiin ratsastamista."

 "Virkistyspäivässä ja Feel The Feet Moving -koulutuksessa oli hyvää se, että siellä rauhoituttiin täysin ja luotiin kiireetön ilmapiiri, esim. nuotiolla pitkään istuskeltaessa. Sehän kai on virkistyspäivän tarkoituskin, että pystyisi rentoutumaan kunnolla :) Hienoa oli myös että hevosiin tutustuttiin ensin vähäsen niitä hoitamalla ja vasta sen jälkeen lähdettiin ratsastamaan. Näin kokemuksesta sai enemmän irti."

"Kiitos kivasta päivästä, oli erittäin mukavaa. Opastus ja ohjaajat olivat hyviä ja hienosti neuvoitte ja opastitte. Ratsastaessa oli turvallinen ja rento fiilis. Ja ruoka ja muu tarjoilu olivat oikein hyvät! Kiitos kivasta päivästä, teidän ranchilla on kiva ilmapiiri!"

"Olipa mielenkiintoinen ja innostava tutustumisretki hevosiin. Oli hauska huomata, että hidas tutustuminen palkittiin, kun ratsastamista aloittaessa hevonen tuntui jo tutulta ja helposti käsiteltävältä."

"Kiitos, oli kiva päivä. Ruoka ja kaikki muut tarjoilut olivat tosi hyviä. Mukava oli tutustua paikkaan ja toimintaan!"